Serwis Ultramaryna używa plików cookies. Odwiedzając nasze strony akceptujesz otrzymywanie cookies (ciasteczek). Warunki dostępu do plików cookies możesz określić w swojej przeglądarce.

ZAMKNIJ

Ultramaryna | Lokal
sobota 21.07.18

START
LOKALE
FORUM
BLOGI
zgłoś imprezę   
  ultramaryna.pl  web 
magazyn
Ultramaryna okładka
lokale
  > bary / puby
  > bistro
  > kawiarnie
  > kawiarnie

internetowe

  > kluby
  > kluby

studenckie

  > restauracje
lokal
Cafe & Collation

Gliwice
Al. Przyjaźni 11
tel. 731 741504

e-mail: cafe.collation@gmail.com


Lokal czynny w godzinach:

pn-cz 9.30-21.00, pt-sb 10.30-22.00, nd 11.00-21.00

Ilość miejsc/ilość stolików:

6 stolików + ogród

Możliwość rezerwacji (telefonicznie, osobiście)

Kuchnia(e):

francuska

Cena obiadu:

6-13 zł

Specjalność lokalu / cena:

kawa / 6-12 zł

Posiadamy dania dla wegetarian.

Muzyka:

francuska

Imprezy:

cykliczne

Dodatkowe informacje:

kelnerzy
możliwość wynajmu sali
ogródek letni

Jesteśmy wyjątkowi bo

przenosimy naszych Gości na paryską ulicę. W aromacie najlepszej kawy podajemy wyśmienite ciasta i niebanalne desery, a nasza gorąca czekolada podbiła już niejedno serce.

Oceń lokal

wybierz:  

wynik: 5.00/10     ilość głosów: 4

ranking top 25 lokali
Boutique Cafe Botanica
punkty: 10.00
Kraken Pub
punkty: 10.00
Pub Kocioł
punkty: 9.37
Bujna
punkty: 9.00
Gramoffon
punkty: 8.38
Laserhouse
punkty: 7.50
Pub Oficyna
punkty: 7.40
Smuggler Pub
punkty: 6.78
Museum Music Republic
punkty: 6.51
Kafo Kawiarnia
punkty: 6.50
Music Park Cafe
punkty: 6.29
Klub Muzyczny Bavitto
punkty: 6.15
Niebo Pub
punkty: 6.02
Atmosfera
punkty: 6.01
Mega Club
punkty: 6.01
Pub Underground
punkty: 5.95
Teoria
punkty: 5.92
Lucky Pub
punkty: 5.90
Rambla Pub
punkty: 5.88
Old Timers Garage
punkty: 5.87
Inqbator
punkty: 5.87
Adam's Pub
punkty: 5.86
Hellgate
punkty: 5.86
Klub Bakakaj
punkty: 5.83
Rebel Garden
punkty: 5.82
szukaj lokalu
Typ lokalu:
Miasto:
Kuchnia:
Słowo kluczowe:
  Wpisz tylko jedno slowo kluczowe lub jego fragment. Przykładowe słowa kluczowe to bilard, klimatyzacja, techno, jazz, tequila.
 
teksty
JUSTYNA ŚWIĘS: Małe rytuały
Justyna Święs pięć lat temu stawiała swoje pierwsze kroki na scenie muzycznej. Nieśmiała dziewczyna o niesamowitym g... >>>

KUBA WIĘCEK: Jazz spoza szuflady
Zdobywca Fryderyka za jazzowy debiut 2017 roku oraz Mateusza Trójki, student prestiżowego Rhythmic Music Conservator... >>>

ŚLĄSKA FILMÓWKA: Katowicka Nowa Fala
Laurki mają to do siebie, że ociekają słodyczą i trudno w nie uwierzyć. Na szczęście z okazji 40. rocznicy istnien... >>>

SONBIRD: Śpiewamy w języku, w którym śnimy
Dawid, Kamil, Maciek, Tomasz – znają się jakby od zawsze, choć grają ze sobą dopiero trzy lata; koncertują n... >>>

SEÑOR COCONUT: Najlepszy bal na świecie
Atom TM, Atom Heart, Geeez’n’Gosh, Flanger, Señor Coconut – dziesiątki pseudonimów, kilka gru... >>>

RAFAŁ MILACH: Wątpię w fotografię
Zaczynał na Śląsku, teraz fotografuje od Islandii do Azerbejdżanu, wykłada w Czechach i wystawia od Berlina po Japon... >>>

JADWIGA JANOWSKA: Sztuka snapshotów
Dziś każdy jest fotografem. Wystarczy mieć konto na Instagramie, by tak o sobie myśleć. Nie każdy jednak potrafi... >>>
komentarze: 1

MIROSŁAW NEINERT: Poza bufetem
Aktor, reżyser. Kiedyś namiętnie palił fajkę, dziś od czasu do czasu zapala kubańskie cygaro. Z wyboru, duszy i se... >>>
o nas | kontakt | reklama | magazyn | zgłoś błąd na stronie | © Ultramaryna 2001-2018, wszystkie prawa zastrzeżone