Serwis Ultramaryna używa plików cookies. Odwiedzając nasze strony akceptujesz otrzymywanie cookies (ciasteczek). Warunki dostępu do plików cookies możesz określić w swojej przeglądarce.

ZAMKNIJ

Ultramaryna | Lokal
poniedziałek 18.06.18

START
LOKALE
FORUM
BLOGI
zgłoś imprezę   
  ultramaryna.pl  web 
magazyn
Ultramaryna okładka
lokale
  > bary / puby
  > bistro
  > kawiarnie
  > kawiarnie

internetowe

  > kluby
  > kluby

studenckie

  > restauracje
lokal
Restauracja Trzy Światy

Gliwice
Kilińskiego 14 a
tel. 32 2304556

e-mail: biuro@3swiaty.com.pl


Lokal czynny w godzinach:

pn-sb: śniadania 7.00-10.00 , lunch, kolacja 13.00-22.00, nd: śniadania 7.00-10.00, lunch, kolacja 12.00-22.00

Ilość miejsc/ilość stolików:

290 miejsc

Możliwość rezerwacji (telefonicznie, osobiście, e-mailem)

Kuchnia(e):

europejska / staropolska / śląska

Cena obiadu:

16-75 zł

Specjalność lokalu / cena:

Pierś z kurczaka otulona boczkiem podawana z gotowanymi warzywami (kalafior romanesco, brokuł, marchewka), frytkami oraz sosem tzatziki / 25 zł

Posiadamy dania dla wegetarian.

Cena piwa 0,5 l:

7,50-12 zł

Imprezy:

wesela, chrzciny, urodziny, stypy, bankiety, konferencje, catering

Akceptujemy karty płatnicze.

Dodatkowe informacje:

kelnerzy
klimatyzacja
możliwość wynajmu sali
organizacja przyjęć okolicznościowych
kącik dla dzieci
wifi
ogródek letni
czworonogi mile widziane
TV dla gości

Jesteśmy wyjątkowi bo

jako jedyny hotel w Gliwicach posiadamy strefę SPA&Wellness. Dysponujemy 3 salami restauracyjnymi, jedną z nich jest Winiarnia o unikatowym wystroju.

Posiadamy własny parking

Najbliższy przystanek autobusowy:

Rynek, Kilińskiego

Oceń lokal

wybierz:  

wynik: 4.12/10     ilość głosów: 17

ranking top 25 lokali
Boutique Cafe Botanica
punkty: 10.00
Kraken Pub
punkty: 10.00
Pub Kocioł
punkty: 9.37
Bujna
punkty: 9.00
Gramoffon
punkty: 8.38
Laserhouse
punkty: 7.50
Pub Oficyna
punkty: 7.40
Smuggler Pub
punkty: 6.78
Museum Music Republic
punkty: 6.51
Kafo Kawiarnia
punkty: 6.50
Music Park Cafe
punkty: 6.29
Klub Muzyczny Bavitto
punkty: 6.15
Niebo Pub
punkty: 6.02
Atmosfera
punkty: 6.01
Mega Club
punkty: 6.01
Pub Underground
punkty: 5.95
Teoria
punkty: 5.92
Lucky Pub
punkty: 5.90
Rambla Pub
punkty: 5.88
Old Timers Garage
punkty: 5.87
Inqbator
punkty: 5.87
Adam's Pub
punkty: 5.86
Hellgate
punkty: 5.86
Klub Bakakaj
punkty: 5.83
Rebel Garden
punkty: 5.82
szukaj lokalu
Typ lokalu:
Miasto:
Kuchnia:
Słowo kluczowe:
  Wpisz tylko jedno slowo kluczowe lub jego fragment. Przykładowe słowa kluczowe to bilard, klimatyzacja, techno, jazz, tequila.
 
teksty
ŚLĄSKA FILMÓWKA: Katowicka Nowa Fala
Laurki mają to do siebie, że ociekają słodyczą i trudno w nie uwierzyć. Na szczęście z okazji 40. rocznicy istnien... >>>

SONBIRD: Śpiewamy w języku, w którym śnimy
Dawid, Kamil, Maciek, Tomasz – znają się jakby od zawsze, choć grają ze sobą dopiero trzy lata; koncertują n... >>>

SEÑOR COCONUT: Najlepszy bal na świecie
Atom TM, Atom Heart, Geeez’n’Gosh, Flanger, Señor Coconut – dziesiątki pseudonimów, kilka gru... >>>

RAFAŁ MILACH: Wątpię w fotografię
Zaczynał na Śląsku, teraz fotografuje od Islandii do Azerbejdżanu, wykłada w Czechach i wystawia od Berlina po Japon... >>>

JADWIGA JANOWSKA: Sztuka snapshotów
Dziś każdy jest fotografem. Wystarczy mieć konto na Instagramie, by tak o sobie myśleć. Nie każdy jednak potrafi... >>>
komentarze: 1

MIROSŁAW NEINERT: Poza bufetem
Aktor, reżyser. Kiedyś namiętnie palił fajkę, dziś od czasu do czasu zapala kubańskie cygaro. Z wyboru, duszy i se... >>>

MATEUSZ ZNANIECKI: Lubię, gdy scena mnie zaskakuje
Aktorstwa uczył się w łódzkiej filmówce. Ćwiczył deklamację wiersza, gdy w tym samym czasie w głowie rodziły się pie... >>>

WALEK NENDZA: Siedem paszportów
Prawdziwy człowiek gór. Wieloletni instruktor Polskiego Związku Alpinizmu, działacz Klubu Wysokogórskiego w Katowi... >>>

KAROLINA OŚKA: W poszukiwaniu różnorodności
Klasycznie przeszła liczącego 1000 metrów wysokości Freeridera na kultowym El Capitanie, ma za sobą pierwsze polsk... >>>
o nas | kontakt | reklama | magazyn | zgłoś błąd na stronie | © Ultramaryna 2001-2018, wszystkie prawa zastrzeżone