Serwis Ultramaryna używa plików cookies. Odwiedzając nasze strony akceptujesz otrzymywanie cookies (ciasteczek). Warunki dostępu do plików cookies możesz określić w swojej przeglądarce.

ZAMKNIJ

Ultramaryna | Lokal
wtorek 30.05.17

START
LOKALE
FORUM
BLOGI
zgłoś imprezę   
  ultramaryna.pl  web 
magazyn
Ultramaryna okładka
lokale
  > bary / puby
  > bistro
  > kawiarnie
  > kawiarnie

internetowe

  > kluby
  > kluby

studenckie

  > restauracje
lokal
Pub Kredens

Katowice
Jacka 9 (koło Politechniki Śl.)
tel. 32 7859163

e-mail: kredens@onet.eu


Lokal czynny w godzinach:

nd-czw 08.00-24.00, pt-sb 08.00-24.00

Ilość miejsc/ilość stolików:

150/30

Możliwość rezerwacji (osobiście, płatna)

Kuchnia(e):

polska / wegetariańska / włoska

Cena obiadu:

12-36 zł

Specjalność lokalu / cena:

Kredensowy Burger z prawdziwego 100% mięsa wołowego smażonego na grillu, ze specjalnie dostarczaną dla nas bułką wypiekaną w tradycyjnej katowickiej piekarni, z sosem recetury naszego kuchmistrza, skwierczącym boczkiem i zieleniną / 22 zł

Posiadamy dania dla wegetarian.

Cena piwa 0,5 l:

6-12 zł

Muzyka:

adekwatna do klimatu lokalu

Imprezy:

urodziny pubu Kredens oraz impreza dobroczynna

Akceptujemy karty płatnicze.

Dodatkowe informacje:

kelnerzy
samoobsługa
jedzenie na telefon
możliwość wynajmu sali
organizacja przyjęć okolicznościowych
wifi
muzyka na żywo
ogródek letni
sala dla palących
TV dla gości

Jesteśmy wyjątkowi bo

nietuzinkowy klimat krakowskich kafejek połączyliśmy z miłością do Katowic, wspaniałą nutą, miłą obsługą, rewelacyjną kuchnią. Mamy też włoski piec do pizzy i witrynę z najlepszą panna cottą, tiramisu i sernikami.

Posiadamy własny parking

Najbliższy przystanek autobusowy:

Powstańców Śl/ Biblioteka Śl, ul. Wojewódzka

Najbliższy przystanek tramwajowy:

Kościół Mariacki/ Damrota

Oceń lokal

wybierz:  

wynik: 4.76/10     ilość głosów: 344

ranking top 25 lokali
Laserhouse
punkty: 10.00
Pub Kocioł
punkty: 9.37
Bujna
punkty: 9.00
Gramoffon
punkty: 8.38
Pub Oficyna
punkty: 7.00
Smuggler Pub
punkty: 6.78
Museum Music Republic
punkty: 6.51
Kafo Kawiarnia
punkty: 6.50
Klub Muzyczny Bavitto
punkty: 6.08
Niebo Pub
punkty: 6.02
Atmosfera
punkty: 6.02
Mega Club
punkty: 6.01
Pub Underground
punkty: 5.97
Klub Bakakaj
punkty: 5.92
Teoria
punkty: 5.92
Lucky Pub
punkty: 5.90
Rambla Pub
punkty: 5.88
Old Timers Garage
punkty: 5.87
Adam's Pub
punkty: 5.86
Hellgate
punkty: 5.86
Rebel Garden
punkty: 5.82
Inqbator
punkty: 5.82
Archibar
punkty: 5.81
Lorneta z Meduzą
punkty: 5.8
Nota Bene Club
punkty: 5.79
szukaj lokalu
Typ lokalu:
Miasto:
Kuchnia:
Słowo kluczowe:
  Wpisz tylko jedno slowo kluczowe lub jego fragment. Przykładowe słowa kluczowe to bilard, klimatyzacja, techno, jazz, tequila.
 
teksty
MIUOSH: Miasto, muzyka, rodzina
Spełniony artysta – już nie tylko rapowy, szczęśliwy mąż i dumny ambasador regionu. Z Miuoshem rozmawiamy o p... >>>

GGRUPA: Grunt to dobry pomysł
Paweł Lipiński i Mateusz Frankowski Pierwsze miejsce w konkursie magazynu „eVolo” na wieżowiec przyszł... >>>

PAWEŁ DYLLUS: Ekipa to jest klucz
Paweł Dyllus, operator. Absolwent Wydziału Radia i Telewizji, wielokrotnie nagradzany za zdjęcia do filmów Julii Rus... >>>

ALEKSANDRA TERPIŃSKA: Najwyżej będę robić filmy niepopularne
Aleksandra Terpińska to jedna z najciekawiej zapowiadających się absolwentek reżyserii Wydziału Radia i Telewizji UŚ... >>>

NIESTRUDZENI PRZYJACIELE ROŚLIN
Jedna i ta sama roślina może być chwastem i ozdobą, trucizną i lekarstwem. Nasze związki z roślinami bywają subteln... >>>

THE PARTY IS OVER: Trip-(c)hop i trip-baba
Impreza dopiero się rozkręca – wbrew nazwie, pod jaką ukrywają się Daria Ryczek i Michał Wajdzik. Muzyczny du... >>>

MARIUSZ KAŁAMAGA: Licencja na rozśmieszanie
Kto rano wstaje – ma szansę usłyszeć go na falach eteru. Czasami wygląda też z telewizora, a bardziej wtajemnic... >>>

ANNA CIEPLAK: Nie demonizujmy gimbazy
Pisze tylko wtedy, gdy ma coś do opowiedzenia. Na co dzień jest społeczniczką zaangażowaną w aktywizację lokalnej wsp... >>>
komentarze: 1
o nas | kontakt | reklama | magazyn | zgłoś błąd na stronie | © Ultramaryna 2001-2017, wszystkie prawa zastrzeżone